Sunday, January 14, 2007

ΤΙ ΕΙΔΕ Ο ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΣ..


... Αγνώστου ταυτότητας (κι εθνικότητας) ιπτάμενο αντικείμενο στην πρεσβεία του πλανητάρχη. Πολλές οι αμφιβολίες κι οι ανησυχίες, αρμόδιοι να κάνουν τους κινέζους και τον Πολύδωρα να φλυαρεί με γνωστές τυπικούρες πανικού λες και βρισκόμαστε σε πόλεμο. Πραγματικά περίμενα στο τέλος να πει κάτι ανάλογο όπως τότε με τον Παλαιοκώστα. Να καλέσει τους δράστες για καφέ και διαπραγματευση! Εγώ πάλι αν η ρουκέτα είχε προσγειωθεί στο οβάλ γραφείο με τον σιχαμένο και πιο καθυστερημένο ανθρωπο- καουμπόι στον κόσμο θα ήμουν πιο χαρούμενη.

... πως ο Μπέκαμ τώρα που πήγε στο L.A θα κερδίζει 115.000 ευρώ την ημέρα (δηλαδή 1 ευρώ το δευτερόλεπτο) για 2,5 χρόνια! Ε και μην ξαφνιαστείτε αν τον δείτε μ' εκείνη τη ψωνάρα γυναίκα του να παίζουν στο Hollywood. Δυο βήματα είναι. Θα λεγα ότι κολυμπάει στο χρήμα αλλά αυτός κοντεύει να πνιγεί..

...3η φορα την Κοιμωμένη που ξύπνησε στο θέατρο Πόρτα. Ένα μόνο θα σας πω: το 65,7% των θεατών έχουν βάλει 5 αστεράκια. Παραπάνω σχόλια σε προηγούμενο postακι..

...ότι βγήκε στους κινηματογράφους η φοβερή και τρομερή ταινία LITTLE MISS SUNSHNE την οποία είχα δει στις Νυχτες Πρεμιέρας και χαμογελούσα όλο το βράδυ! Τρέχα τώρα αμέσως! Η πιο θετική ταινία της χρονιάς.

..το PRISON BREAK. Αφού με πρήξαν όλοι, είπα να το νοικιάσω κι έχω αποβλακωθεί! Πανέξυπνη σειρά της οποία ο πρώτος κύκλος βγήκε σε dvd και γίνεται της στενής στο βίντεο κλαμπ. Δε σ' αφήνει να τ αφήσεις!

...λίγο πιο δίπλα απ τα παιδικά, μια διαφορετική εκδοχή-αστυνομική περιπέτεια της Κοκκινοσκουφίτσας με την οποία θα πέσετε κάτω απ' τα γέλια. Α και τα τρία γουρουνάκια αστυνόμοι-τυχαίο?!- χαχα..

...το Πως το λεν' τον ποταμό με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου. Επιτέλους μια χαλαρή παρείστικη εκπομπή με το κατάλληλο άτομο για παρουσιαστρια, που κάθε άλλο παρά απαράδεκτη είναι!...την καλύτερη ατάκα της προηγούμενης εβδομάδας από τον Λάκη Λαζόπουλο στο τσαντίρι του όσον αφορά τους πολιτικούς με αφορμή το άρθρο 16: "Εκπροσωπούν το τίποτα και σου ζητούν να υπερασπιστείς το κάτι".

...πως τα Σκόπια εκτός από τη Μακεδονία, θέλουν να ονομάσουν το καινούργιο τους αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος! Καθόλου καλά δεν είμαστε. Μου θυμίζουν κάτι κακομαθημένα που τα θέλουν όλα και φωνάζουν κάθε 5' "Εινα δικό μου!" Ε είναι τουλάχιστον τρελοί αυτοί οι Σκοπιανοι μην πω τίποτα χειρότερο..

...κι άλλο αφιέρωμα στο "Ε" για τον ΚΥΡΙΟ James Brown το οποίο θα πρεπε να διαβάσουν όλοι οι νεότεροι σαν κι εμένα για να μάθουν τι σημαίνει ν' αλλάζεις τα δεδομένα της μουσικής, να επηρεάζεις τους πάντες χωρίς να ξέρεις καν να διαβάζεις νότες..

...Και κάτι σχετικό με το παραπάνω : ΓΙΝΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ-Γκάντι.

No comments: