Monday, April 02, 2007

"ΘΑ ΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΑΝΟΙΞΗ..."

Τα 'μαθες; Ήρθε η Άνοιξη! Η μαμά μου έχει γεμίσει όλο το σπίτι με λουλούδια για να την υποδεχτεί και μένα με βρήκε στο κρεβατι με αντιβιώσεις, σιρόπια και πακέτα χαρντόμάντιλα γύρω γύρω:-(... Τέλος πάντων, τι να κάνεις σημασία έχει ότι έχουμε θέματα. Ξέρεις τώρα, όλα αυτά τα σοβαρά που αναλύουμε εδώ μέσα κάθε φορά..Απέκτησα επιτέλους το καινούργιο cd των Juliette and the Licks κι έχω τρελαθεί! Μα άκουγα τόσο καιρό, τους συναντούσα συνέχεια στα περιοδικά και μου 'χε κάνει εντύπωση "Τι διάολο τόσο καλοί είναι πια;" ελεγα και να που τελικα είναι τόσο καλοί λοιπόν. Εσάς τυχεράκηδες Θεσσαλονικείς δε ξέρω πόσο σας ζηλεύω που τους είδατε στη συναυλία εκεί πάνω!Η απίστευτα κουλ Juliette lewis πρέπει να 'χει τρομερή ενέργεια στη σκηνή απ' ότι μου λένε αλλά και απ ότι βλέπω απ' τις φωτογραφίες, θα μπω σε λίγο και σε κανένα you tube.Μπράβο της πάντως. Θα μπορούσε να τριγυρίζει στο χωριό του Ηollywood αλλά προτίμησε τα live και τις ηλεκτρικές κιθάρες. Μου 'χει μείνει το φοβερό εξώφυλλο στο SOUL, δε ξέρω αν το χεις δει, στο τεύχος 10.
Άκουγα το cd όταν διάβαζα όλα τα υπέροχα για το παιδί που σκοτώθηκε στα καφριλίκια που κάνουν οι χούλιγκανς των ομάδων και θυμωνα ακόμα πιο πολύ. Η φωνή της lewis μ' όλη αυτή τη φόρτιση που ηλέκτριζε την ατμόσφαιρα ήταν η κατάλληλη εκείνη την ώρα. Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ πως σκέφτονται αυτοί ο άνθρωποι που ταξιδεύουν από δω κι απο κει και πλακώνονται; Φταίνε οι ομάδες θα μου πεις, που συνεχίζουν και τους δίνουν εισιτήρια και αυτοί που είναι ακόμα πιο ψηλά που απλά βλεπουν την αρένα και αφήνουν τους μονομάχους να ψυχαγωγούν το κοινό. Δεν το συνεχίζω γιατί αναρρώνω και δεν κάνει να φορτίζομαι πολύ! ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Τώρα μου 'ρθε στο μυαλό ένα σύνθημα που είχα δει στο δρόμο κι έλεγε ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ.
Έχω να κάνω πάντως μια δήλωση τάρα που είπαμε για ταξίδια: Ο Μαμαλάκης να το ξέρεις. Κάνει την καλύτερη δουλειά! Τον πετυχαίνω σ' ένα ζάπινγκ χθες, καθισμένο σε μια βάρκα σε μια λίμνη της Ταυλάνδης να χαμογελάει και να μου λέει για τα φαγητά της χώρας και πως περνάει εκεί. Πληρώνεται για να ταξιδεύει και να τρώει! Και πήγαινε εσύ τώρα 8 ώρες σ' ένα γραφείο, μπροστά απ το υπολογιστή, να σε πρήζουν όλη μέρα και να τρως κατεψυγμένα!
Για να σοβαρευτούμε όμως τώρα..αυτές τις μέρες αποβλακώθηκα πραγματικά λόγω του αφιερώματος που έκανα για το περιοδικό (bitter sweet symphony εδω δεξία στον τοίχο. Πεντακόσες φορές στο χω πει!) "Σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων στο θέατρο". Έχει αληθινά στοιχεία μέσα, στατιστικά, μαρτυρίες κτλ, τις παραστάσεις που ανέβηκαν φέτος κι είχαν αυτό το θέμα καικαι μια μίνι σύνέντευξη με την Κόρα Καρβούνη, τη μόνη που συμμετείχε γιατί σε κάποιους άλλους που απευθυνθήκαμε ας το καλύτερα... ΦΡΙΚΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ. ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΙ ΩΡΑΙΟΙ. Τι να κάνεις; Πως ν' αντιδράσεις όταν διαβάζεις κάτι σαν κι αυτό;... "65 άτομα συνελήφθησαν στη Γαλλία. Mε την κατηγορία πως κακοποιούσαν σεξουαλικά παιδιά από έξι μηνών μέχρι 14 χρόνων, είτε τα δικα τους είτε άλλων,από τον Ιανουάριο του 1999 μέχρι το Φεβρουάριο του 2002. Με αντάλλαγμα μικρά χρηματικά ποσά ή πακέτα τσιγάρων." Κι αυτό είναι είναι ένα μικρό δείγμα απ' όσα έχουν συμβει. Δε σου λέω περισσότερα, σφίξε το στομάχι σου, μπες να το διαβάσεις και σε περιμένω να ρθεις μου πεις...
ΥΓ:Α σ' αρέσουν αυτά που έβαλα στον τοίχο εκεί δεξιά; Θα τον έβαφα κι όλο άλλο χρώμα αλλά τελικά δε μ' άρεσε.

9 comments:

nosyparker said...

Έκανες αλλαγές στο blog βλέπω, σ' έπιασε η άνοιξη; :-)

Περαστικά!

8an said...

oppp irthe o No1 geitonas! prwto prwto e???
paw gia bitter twra mi mu milas!viazomai!
tha ta poume meta...

lo-li said...

nosy-> χαχα ναι μάλλον αυτή θα φταίει! θα ρθω α βάψω και μια γωνιά του δικού σου τοίχου να μπουμε στο κλίμα όλοι!
Ευχαριστωω.. ααααψουυυυ..:-ο

8an-> "you are the one..λαλαλαλα..." lol. άντε άντε τρέχα ετοιμάζω καφέ και σε περιμένω για κουτσομπολιο...

8an said...

prwton... smr ksipnisa me mia enoxlisi sto stomaxi... k me apoteliwses me to "afierwma"
deyteron... piase tin kolona k me ta 2 xeria, pare fora k gyrna me to kefali pros to dapedo.. etsi.. ligo pio katheta..twra malista!

mpouahahaha

lo-li said...

8an-> Γίνε κι ο πρώτος γείτονας που θ' αφήσει εκεί σχόλιο! Άντε γιατί στα πρώτα βήματα μας θέλουμε υποστήριξη..σνιφ..
ααα σα δε ντρέπεσαι..προστυχε!χεχεχοχο

Zarathustra said...

Ετσι σου είπα εγώ να πιάσεις την κολόνα με τα δυο χέρια...μα δεν με προσέχεις....τριγύρω το πόδι σαν χταπόδι και με το ένα χέρι να γλιστράς πάνω της...έτσιιιιιιιι χριστιανέ μου...εδώ και τα παιδάκια λέει το βρίσκουνε παιχνιδάκι...χαχαχα

lo-li said...

8an + zarathustra-> τς τς α να χαθειτε παλιοπoρνοδιαστροφικοί κι οι δυο σας! Τι το περάσαμε εδώ μέσα; Κανένα κωλόμπαρο σαν αυτά που συχνάζετε?ε? SECURITY ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
χιχιχιχι

Yellow Kid said...

Εμαθα τα περιστατικά απο τα μπλόγκς και λίγο απο τις εφημερίδες και μετα έκατσα να δώ τους γνωστους ηλίθιους της τηλεόρασης. Λένε οτι θα αντιμετωπίσουν την βία στα γήπεδα με περισσότερη αστυνόμευση. Αναρωτιόμουν αν η βία έχει διαφορά απο κατηγορία σε κατηγορία και αν ο μπάτσος είνα αυτός που θα λύσει ποτέ ουσιαστικά τα προβλήματα.

....Φλύαρος σήμερα, ε;

lo-li said...

yellow kid-> Καθόλου φλύαρος παιδάκι με τα κίτρινα..μια χαρά τα λες. Η βία είναι ακριβώς η ίδια ηλιθιότητα όποια μορφή κι αν έχει και δεν υπάρχουν κατηγορίες σε τέτοια θέματα. Παντού όπου την επιλέγουν σαν μέσο αντιμετώπισης συμπεριφέρονται σαν τελειωμένοι κάφροι και οι αστυνομικοί ποτέ δε θα γίνουν οι σουπερ ήρωες που περιμένουν όλοι οι "ανώτεροι". Μια ζψή θα περιμένουν στη γωνία με τα μαύρα ματσούκια στο χέρι κι όποιον πάρει ο Χάρος..
Άντε συγχύστηκα και μπήκε και η άνοιξη..πάρε φεύγοντας
όσες τουλίπες και μαργαρίτες θες από το μεγάλο βάζο στην είδοσο. Θα σου φτιάξουν τη διάθεση!