Wednesday, April 11, 2007

ΜΕΡΕΣ ΡΑΔΙΟ-ΦΟΝΩΝ

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ! Αυτό είπα γουρλώνοντας τα μάτια όταν έμαθα το συγκεκριμένο γεγονός. Δεν είναι δυνατόν να εκμεταλεύεσαι την αγάπη των παραγωγών σου για το ραδιοφωνο με τέτοιο τρόπο. Ναι το ξέρω ότι δεν πολυκαταλαβαίνεις γι' αυτό θα σου τα πω αναλυτικά . Κάτσε να πάρω μια βαθιά ανάσα να φύγει λίγο η σύγχυση...
Πριν λίγο μου είπε κάποια που δουλεύει στη ραδιοφωνική βιομηχανία-η οποία λείπει κάποιες βδομάδες τώρα απ' την εκπομπή κι έχει αντικατασταθεί- τον πραγματικό λόγο που την είχαν στον πάγκο τόσο καιρό ο προπονητή-σταθμός. Γιατί εμείς οι ακροατές άλλα ξέραμε. Έγινε χαμός γιατί δε δέχθηκε να μιλάει με τις ώρες για τους χορηγούς της εκπομπής. ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ;; Γι αυτό το λόγο υπάρχει το ραδιόφωνο; Για να ακούμε ένα τέταρτο τους καλούς τους χορηγούκους που δίνουν λεφτά στην αγαπημένη μας εκπομπη κι άλλη μισή ώρα τις διαφημίσεις τους; Και να πω ότι εντάξει είναι καμια καινούργια στο χώρο και τέτοια άντε πάει στο διάολο υπάρχει ένα πολύ μικρό ελαφρυντικό αλλά να 'σαι τόσα χρόνια και να σου συμπεριφέρονται έτσι; Μου φαίνεται αδιανόητο. Έτσι και ξανακούσω κανένα σταθμάρχη που την έχει δει αφεντικό να παραπονιέται για τις ακροαματικότητες θα του κολλήσω τη μούρη του την οθόνη να δει τι γίνεται στο ίντερνετ και γιατί ο κόσμος στρέφεται σιγά σιγά εκεί. Δείτε τον moody μια χαρά τα πάει χωρις να έχει ανάγκη κανέναν. Δεν είναι τίποτα αθώο και ρομαντικό όσο τα χουμε στο κεφάλι μας δυστυχώς. Οι σταθμοί πλέον μοιάζουν με τα συνοικιακά μαγαζάκια που κλείνουν γιατί τους τρώνε την πελατεία τα πολυκαταστήματα.Ξαφνικά βλέπεις όλο και πιο συχνά να καταστρέφονται και με μεγάλη άνεση ν' αγοράζονται από άλλους με πιο πολλά λεφτά που ξέρουν υποτίθεται πως να διαχειριστούν τα πάντα. Όλοι περιστρέφονται πια γύρω απο μια ομάδα ηλίθιων με γυαλιστερά κουστούμια που ονομάζονται ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ και μόλις τους βλέπουν ξεροσταλιάζουν με τις κόρες των ματιών τους να σχηματίζονται σε ευρώ._

10 comments:

Tf said...

Hello pissed-off Loli!

Έχεις δίκιο με τη συγκεκριμένη ανάγωγη συμπεριφορά και είμαι σίγουρος ότι αυτό γίνεται όλο και περισσότερο μιας και τα ραδιόφωνα εντάσσονται πια στις μεγάλες κερδοφόρες επιχειρήσεις.

Αφιερωμένο στους "γυαλισμένους"!
Πάμε ρε Κραουνάκηηη!
"Τα λεφτά, τα λεφτά, ποιος τ' ανακάλυψε, τα λεφτά, τα λεφτά, τη πορτοφόλα, τα λεφτά, τα λεφτά και μας παράλειψε, τι παθαίνει ο άνθρωπος με του παρά τη φόλα!"

lo-li said...

Bonjououour monsieur tf!
Άς τα σου λέω για πολλά νεύρα μιλάμε! Είμαι κι άρρωστος άνθρωπος..Μια χαρά τα λέει ο Κραουνάκης..Τι παθαίνει ο άνθρωπος με του παρά τη φόλα! Μου ρθε τώρα κι ένα άλλο: "It's all about the money lalalala.."

Tf said...

Ναι... πιο ευρωπαϊκό. :-p

Tf said...

Χαχαχα... "δώρα γειτόνων"! LOL-i!
;-)

bidibis said...

Αχ ρε Αθηναίοι, σας στοίβαξαν όλους μαζί εκεί στη χαβούζα και σας υποχρεώνουν να ακούτε μαλ*κίες από το πρωί μέχρι το βράδυ. και μη μου πείτε όχι. αν μου βρείτε πιο κιτς πρωτεύουσα μουσικά από την Αθήνα εμένα ελάτε να με τρυπήσετε τη μύτη με μια βερουλη!

Εδώ να ακούς κοπέλα μου κάθε μέρα 14:00-16:00 το Μύρτσο να σκάσει ένα χαμόγελο και στο δικό σου το αθηναϊκό χειλάκι.

lo-li said...

tf-> τώρα το έκανα πιο συγκεκριμένο: "δώρο του γείτονα tf"! άντε καλημέραααα!

bidibis->Ε εντάξει υπερβάλλεις λίγο μωρε, δεν είπα ότι όλοι οι σταθμοί είναι για τα μπάζα από θέμα μουσικής..μπορεί να είναι η πλειονότητα αλλά ευτυχώς είναι κάποιοι που ξεφεύγουν απο playlists και μ*****ς(βλ.best, kosmos. εν λευκώ...)

Θ' ακούσω σήμερα στο "εδω" σου και θα 'ρθω επίσκεψη για εντυπώσεις!

Yellow Kid said...

@lo-li:

Εχεις δίκιο. Εδω παίζεται το παιχνίδι. Στα μπλόγκ. Που ακόμα δεν υπάρχει ανάγκη χορηγών και δαφημιστών.

Οι πάππουδες του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης, θα κλάσουνε μέντες!

8an said...

kai me eknevrizei toso polu auto! "as pioume ena 'beep' pou einai simera o xorigos mas, kai tha ta doume ola alliws", h "elate na sas kerasw ena 'beep' " kai eksaplwnete san epidimia!
Egw as poume..... allazw stathmo kai akouw plus (thessaloniki ) pou den vazei oute diafimiseis.

money money money money money!

ena HALLO apo to UK!!!

lo-li said...

yellow kid-> Καλημεερααα! Ραδιοφωνάκιδες ελάτε να ενωθούμε να τους σαμποτάρουμε όλους. Το μέλλον είναι δω!

8an-> Ω χελόου! Ναις του σι γιου εγκεν! Χάου ντου γιου ντου μαι φρεντ? Ντου γιου χαβ φαν ατ Λοντον?!

lo-li said...

ΥΓ: 8an περιμένω δώρο το κέρινο ομοίωμα του Brad Pitt:-P (χωρίς Angelina και τα κουτσούβελα εννοείται!)