Saturday, April 14, 2007

LOVE IS IN THE AIR...

Όχι δε ξέρω τι γίνεται με το "ΣΙ ΝΤΙΑΜΟΝΤ" κι ούτε μ' ενδιαφέρει! Μα έλεος πια εδώ το κουτι εκεί το κουτί που είναι το κουτί...τς τς..αυτές οι ελληνικες ειδήσεις το τόσο το κάνουν ΤΟΟΟΣΟ! Παράθυρα και μπαλκονόπορτες παντού με ξερόλες..Τελος πάντων γι άλλο σε φώναξα εδώ..

Αυτό το διάστημα ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΧΩΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ! Δε ξέρω ρε η περίοδος φταίει, η άνοιξη που μπήκε κι ο ήλιος λάμπει και τα πουλάκια κελαηδούν, βαρεθήκανε όλοι ταυτόχρονα...τι να σου πω κι εγώ..άσε που κι εγώ στα όρια είμαι για να αποδεσμευτώ και να βγω στον κόσμο των singles.. Λες να με επηρεάσανε;Μα σου λέω μου χει κάνει εντύπωση! Εκτός από το στενό φιλικό κύκλο το κακό-ανάλογα βέβαια γιατί για άλλους μπορεί να είναι και καλό- έχει εξαπλωθεί και στα πέριξ. Έιδα άτομα που είχαμε να τα πούμε καιρό και μετά από δύο λεπτά συζήτησης "Ασε χώρισα". Ή θα βλέπω πρησμένους απ' το κλάμα ή πρησμένες κοιλιές λόγω προσπάθειας αύξησης του πληθυσμού! Απο 'δω και πέρα όποιον ξαναδώ η πρωτή ερώτηση μου θα είναι αν χώρισε κι αν περιμένουν διάδοχο. Και μετά όλα τ' άλλα σοβαρα θέματα. χαχα....

Χθες ξενύχτησα πολύ μετά από κάτι μεεερες λόγω ύπουλης αρρώστιας που με κολλήσανε εχθροί για να με σαμποτάρουν, και μου κάνανε κάτι αμυγδαλές που φαίνονταν ακόμα κι όταν μίλαγα κι ο κόσμος έφευγε μακριά γιατί νόμιζε ότι ένα έλιεν ζει μέσα μου. Κανονική μετάλλαξη όχι αστεία! Και ΣΗΜΕΡΑ ξύπνησα πιο νωρίς απ' ότι "έπρεπε"- τα πρέπει του χανγκόβερ είναι αυτά!- και ΠΗΡΑ Μ Ι Α ΧΑΡΑ ΜΑ Μ Ι Α ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ! Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΒΔΟΜΑΔΕΣ (βλ.αμέσως προηγούμενο ποστ) ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ! σνιφ.. σνιφ..τι συγκίνηση κι αυτή...
Για προχθές ήθελα να πω όμως αλλά προταιρεότητα είχε το παραπάνω όπως καταλαβαίνεις.. συνεχίζω το πρόγραμμα με θέατρο. Το κύμα μας ξέβρασε στο Νεό κόσμο στη κάτω κάτω σκηνή του θεάτρου εκεί που λένε "ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ". Ένα μέρος της δηλαδή γιατί το δεύτερο θα πρέπει να περιμένουμε για του χρόνου. Τι ωραία και παράξενα παραμυθένια παράσταση! Μετά το συνεχίζεται και την υπόκλιση αφήνει πολλά χαμόγελα κι αυτό είναι το καλύτερο της υπόθεσης. Έχω τρέλή αδυναμία στο Βασίλη Μαυρογεωργίου ο οποίος το έγραψε μαζί με τη Μαρία Φιλίνη (μ' έκανε και συμπάθησα τις κατσαρίδες με το περσινό του έργο!), παίζει και το σκηνοθέτησε με πολύ έξυπνο μινιμαλιστικό τρόπο. Αλλιώς θα ήταν υπερφορτωμένο και κουραστικό λόγω των πάρα πολλω εικόνων και σκηνικών του έργου. Είχα πολύ καλό προαίσθημα το οποίο βέβαια επιβαιβεώθηκε μετά το τέλος του έργου. Καλά για την υπόλοιπη ομάδα δε το συζητώ.. Κώστας Γάκης-που έχει γράψει και τη μαγική μουσική-, Κατερίνα Μαυρογεώργη, Μάκης Παπαδημητρίου, εκφραστικότατοι, τρομεροί παραμυθάδες, πολύ καλή χημεία μεταξύ τους...τρέξε να πας ν' αφήσεις τη φαντασία σου να οργιάσει και πάνω απ' όλα να περάσεις καλα:-))
Εσύ τι νέα; Χώρισες ή περιμένεις διάδοχο;!

15 comments:

Yellow Kid said...

Ασχετουλι, αλλά μόλις πέτυχα τον Great Red Dragon στά μπανεράκια σου! Λίγές λίγες, μας πετάς τις αναφορές σου!

lo-li said...

ΑΑΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑ! Επιτέλους βρήκα και κάποιον άλλον που ξέρει για το bone! Άρχιζα να πιστεύω ότι είμαστε πολύ λίγοι..Δεν είναι τέλειος o red dragon; Είναι απ' τους πιο αγαπημένους μου και πιο κουλ κόμικ ήρωες:-)

nosyparker said...

Ούτε χώρισα, ούτε περιμένω διάδοχο ευτυχώς! Αυτό μας έλειπε τώρα!!!!

nosyparker said...

Αυτόγραφο δεν έχω, κάνα φορεμένο μπλουζάκι μου σου κάνει; :-PPP

lo-li said...

nosy-χαχα..άκου φορεμένο μπλουζάκι! Ναι βέβαια ό,τι θέλετε δεν υπάρχει πρόβλημα αρκεί να είναι κάτι δικό σας! Να το δείχνω στους άλλους φαν και να σκάνε από τη ζήλεια:-D lol

nosyparker said...

Ρεεεε να τυπώσουμε κάνα t-shirt για διαφήμιση, λίγο το 'χεις; Μας είχε γράψει κι η Καθημερινή πιο παλιά, μας κάνανε κι ένα μας post βιντεοπαρουσίαση, τι άλλο να ζητήσει κανείς σ αυτή τη ζωή;

On second thought, έναν ψηλό μελαχροινό μπρατσωμένο να μας βρίσκεται; :-P

lo-li said...

Πςςςς μα καλά ποιοι είστε τέλος πάντων?! Βέβαια να τυπώσετε μπλουζάκια και να βγάλετε αφίσες στους δρόμους δίπλα απ αυτές των μπουζουκιών. Νιώθω μεγάλη τιμή κυρια nosy που βρίσκεστε στον πολυχώρο μου. Α λεγώ λέω να καλέσουμε τις κάμερες απ' τις ειδήσεις του Star!

Μόλις πριν κάποιες ώρες χώρισα έναν ψηλό μελαχρινό κι εντάξει όχι πολύ μπρατσωμένο αλλά δεν πειράζει.. Να τον ετοιμάσω πακέτο για για Σαλόνικα; (τς τς ντροπή lo-lii...)

nosyparker said...

Κάτι μου λέει πως θα 'ναι απελπιστικά μικρός (σε ηλικία ντε!) και θα με χαλάσει. Άσε που θα 'ναι και μουντρούχος από το χωρισμό.

Η γιαγιά μου έλεγε "αυτός παλιός κι άλλος καινούριος". Πάμε γι άλλα, δεν πιστεύω να μου στεναχωριέσαι! :-)

lo-li said...

χαχαχα όντως!..Mα τι άμεση ανταπόκριση είναι αυτή; Ούτε στο msn να μιλάγαμε! Εντάξει είναι λίγο περίεργα αλλά δε γινόταν να συνεχιστεί..εγώ άσπρο αυτός μαύρο.. απλά περίμενα πως να στο πω...έντονα πράγματα κι όχι το νερό στο χλιαρό.. κάτι σαν ένα μεγαλούτσικο έρωτα! Ε είμαστε και λίγο ρομαντικές τι να κάνουμε:-)

Καλά τα λεγε η γιαγιά σου..Ε και λίγο η άνοιξη λίγο οι τόοοσοι χωρσμένοι εκεί έξω κάτι θα γινει και μ εμάς!

Tf said...

Μόλις γύρισα από βάφτιση...
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΩΡΑ!

Yellow Kid said...

Great Red Dragon:
O Tom Waits των κόμικς!

lo-li said...

tf->Να σας ζήσει!

yellow kid:Ο Λαζόπουλος των blogs!

Yellow Kid said...

Θενκς, μπουρλοτιέρισα!

Urfurslaag said...

Γεια χαρά Λολί

Είχα καιρό να περάσω από το μπλογκ σου και από τις τύψεις που με έπνιγαν αποφάσισα να σου αφήσω ενα σχολιάκι.

Μπουρλοτιέρισα (που λέει και ο κουνιάδος μου ο Γέλοου) θυμώνεις και ξεθυμώνεις εύκολα και χωρίς εστίαση.
Είναι πιστεύω μια εποχή που υπάρχουν πολλά που θα έπρεπε να μας θυμώνουν και νομίζω πως πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τους καλούς τρόπους όπως τους ξέραμε. Αυτά στα λέω επειδή μου έχεις αφήσει την εντύπωση μιας από τις ευγενέστερες μπλογκερ που έχουν περάσει από το "λιανοκλάδι" Αλλωστε έχεις την πιο συμπαθητική εικόνα που έχω δει σε μπλόγκερ και μου αρέσει και το όνομά σου.

RAGE IS IN THE AIR

Ουρφ

lo-li said...

urfus->Γειααα καλώς ήρθεεεες! Καφέ, χυμό, νερό; Σαν το σπίτι σου!

Aυτό που λες με το θυμό, αρχίζω και πιστεύω τώρα τελευταία κι εγώ και λέω ν αλλάξω στάση σε κάποια θέματα γενικώς..η μικρή lo-li στη χώρα των τεράτων με λίγα λόγια Β-/ Το ότι ξεθυμώνω εύκολα είναι γιατί προσπαθώ να βλέπω και μια θετική πλευρά και μπορεί να τα βλέπω και κάπως αθώα αλλά τελικά πολλές φορές δεν αξίζει..Πάντα θαύμαζα τους ανθρώπους που τα λένε όλα όπως είναι, με το συναίσθημα που πρέπει και χωρίς να τους ενδιαφέρει πόσο θυμό κι οργή έβγαλαν.
Ευχαριστώωωω για τα τελευταία καλά σχόλια ! Κοκκινισα λίγο...

RAGE IS IN THE AIR λοιπόν και γραπωστε τον γιατί χανόμαστε!