Tuesday, March 27, 2007

ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!

Μιας κι έπεσα στο κρεβάτι του πόνου που λένε ,το ριξα στα περιοδικά. Διάβαζα το ΒΗΜΜΑDONNA (ε ναι καλά τα ΣΙΝΕΜΑ,SOUL κτλ αλλά είμαστε και κοπέλες μην το ξεχνάς!) το οποίο θεωρώ από τα πιο στυλάτα και κουλ γυναικεία περιοδικά κι έπεσα πάνω σε κάτι ατάκες που μ' άρεσαν πολύ. Ε ναι το 'χω αυτό με τις ατάκες. Όταν δω μία και μ' αρέσει τη γράφω σε post it ξέρεις, αυτά τα πολύχρωμα χαρτάκια αλλά τώρα που έίσαι δω θα τα πω σ' εσένα...

ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΗ(συγγραφέας): "Όπως και στην ίδια την καθημερινότητα, δεν τα ξέρουμε όλα εξαρχής, τι έχει η ζωή μπροστά μας. Σε κάθε στροφή μάς περιμένει μια έκπληξη και μια ανατροπή. Αρκεί να προχωρούμε κάπως, να βάδίζουμε δηλαδή. Αν δε φας τη ζωή με το κουτάλι σε τρώει αυτή με τα μαχαιροπίρουνα"



ΠΕΤΡΟΣ ΛΑΓΟΥΤΗΣ(ηθοποιός): "Πας ύστερα στην τηλεόραση και βλέπεις ότι όλοι και όλα πουλιούνται στο ίδιο μαγαζάκι και με πανομοιότυπο τρόπο. Όλοι θα πρέπει να περάσουμε από τις ίδιες εκπομπές, να πούμε τις ίδιες κοινοτυποίες κτλ, ανεξαρτήτως του τι κάνει ο καθένας. Και οι Αμερικάνοι πουλάνε σταρ, αλλά το κάνουν με διαφορετικό τρόπο. Δεν βάζουν στο ίδιο τσουβάλι τον Σταλόνε, τον Τζόνι Ντεπ και τον Ντάνιελ Ντέι Λιουις"


ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ...
ΦΑΝΗ ΠΑΛΛΗ-ΠΕΤΡΑΛΙΑ: "Αισθάνομαι ότι έχω χημεία με τον κόσμο! Δεν μπορείς να είσαι βουλευτής αν δεν έχεις ερωτική σχέση με τους πολίτες. Εμένα στείλτε με οπουδήποτε, δεν κουράζομαι ποτε"


"Stay on the scene like a sex machine..." (Eleos!)

4 comments:

8an said...

... ti na pw.. i dilwsi tis..me (apo)kathilwse!
kai opws eixe pei kai o Lazopoulos kapote, autin den eprepe na tin lene Fani-Palli-Petralia alla kalwsirthes-Palli-Trelo-Karnavali!

Yellow Kid said...

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΟΥΣΑ, ΣΩΣΕ ΜΑΣ!
Η Φάνη (και πάλι) Πετραλιά εκδήλώθηκε! Nymphomaniac 12 ο' clock! MAYDAY! MAYDAY!

Και τι εννοεί "Χημεία;" ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ; Σαν την νιτρογλυκερίνη;

Μπουρλότο, ανάβεις φωτιές!

trelogiatros said...

Το πήρα στοπ! καλό το πακέτο οτο στοπ!

lo-li said...

8an, yellow->χαχαχαχα! Παλλι-νο καρναβάλι για πάντα! θα μας μπουρλοτιάσει όλους αυτή!

τρελογιατρε-> έρχεται κι άλλο στοπ. σε λίγο στοπ. από Κομοτηνή στοπ.
Το μήνυμα αυτό θα αυτοκαταστραφει