Monday, April 16, 2007

IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝΕ


Ναι γεια σας..νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ εκεί; Έχω να κάνω μια καταγγελία...Μερικοί γιατροί σας είναι πραγματικά ΗΛΙΘΙΟΙ. Σε τέτοιο βαθμό που απορώ ΠΩΣ το αντέχουν.
Φαντάσου τώρα μια ομάδα με άσπρες ρόμπες απέναντι σου, να σε ρωτάνε ένα συγκεκριμένο πράγμα, εσύ να τους απαντάς κι εκείνοι να συνεχίζουν να στο πετάνε σαν να μιλάς στον τοίχο ή στου κουφού την πόρτα. "Όχι άνθρωπε μου δεν έχει γίνει". Λες και τους αποκάλυψες το μυστικό που θ' αλλάξει την ανθρωπότητα. Να νιώθεις τέτοια ντροπή και τόσο θυμό ταυτόχρονα που να είσαι έτοιμη να τους πεις αυτό που θέλουν ν' ακούσουν- που είναι τόσο αυτονόητο αλλά εσύ είσαι εξωγήινη- και να ησυχάσεις από τη ΜΑΛΑΚΙΑ που πλανάται γύρω σου και πολλαπλασιάζεται x4.

8 comments:

Anonymous said...

Δεν μας είπες όμως τι τους ήθελες ή τι σε θέλανε (περίπου) για να καταλάβουμε...

lo-li said...

Καταρχήν καλώς ήρθες στο blogoπολυχώρο! Να σε κεράσουμε κάτι; :-)
Κοίτα, οι τύποι είναι γυναικολόγοι-ενδοκρινολόγοι και πήγα για ένα πρόβλημα γυναικείας φύσεως, που έχει να κάνει τον κύκλο της "αρρώστιας" που παθαίνουμε κάθε μήνα μόνο εμείς κι όχι εσείς!Για μια εξέταση λοιπόν, σε ρωτάνε αν έχει προηγηθεί μια δραστηριότητα και τους φάνηκε εξωπραγματικό που δεν την έχω κάνει εγώ ακόμα..Αυτο.

lo-li said...

χμ..τώρα που είδα τι σου απάντησα δε νομίζω ότι σε διαφώτισα και πολύ! Τέλος πάντων γυναικείες βλακείες με λίγα λόγια που εσείς δεν έχετε!

nosyparker said...

Aχαχαχαχα κατάλαβα (νομίζω) :-D

nosyparker said...

Κάντηνα κι εσύ τη δραστηριότητα ρε Κικίτσα, τι κάθεσαι;

Tf said...

Τς τς τς... όπως το είπες!

ΗΛΙΘΙΟΙ!!!

lo-li said...

nosy->γατονιιιιι....χαχα..καλά μη νομίζεις κι ότι κάθομαι και το αναβάλω λέγοντας "αυριο κι αύριο" απλά...φταίει και κάποιος άλλος..φφφ κοίτα τώρα τι πάθαμε! ντράπηκα πάλι.. ολόκληρη ψυχανάλυση κάναμε!

tf->έτσι έτσι χαίρομαι που συμπάσχεις;-)

trelogiatros said...

ουφφφ

ευτυχώς δεν εννοούσες εμένα.