Monday, April 16, 2007

IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝΕ


Ναι γεια σας..νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ εκεί; Έχω να κάνω μια καταγγελία...Μερικοί γιατροί σας είναι πραγματικά ΗΛΙΘΙΟΙ. Σε τέτοιο βαθμό που απορώ ΠΩΣ το αντέχουν.
Φαντάσου τώρα μια ομάδα με άσπρες ρόμπες απέναντι σου, να σε ρωτάνε ένα συγκεκριμένο πράγμα, εσύ να τους απαντάς κι εκείνοι να συνεχίζουν να στο πετάνε σαν να μιλάς στον τοίχο ή στου κουφού την πόρτα. "Όχι άνθρωπε μου δεν έχει γίνει". Λες και τους αποκάλυψες το μυστικό που θ' αλλάξει την ανθρωπότητα. Να νιώθεις τέτοια ντροπή και τόσο θυμό ταυτόχρονα που να είσαι έτοιμη να τους πεις αυτό που θέλουν ν' ακούσουν- που είναι τόσο αυτονόητο αλλά εσύ είσαι εξωγήινη- και να ησυχάσεις από τη ΜΑΛΑΚΙΑ που πλανάται γύρω σου και πολλαπλασιάζεται x4.

10 comments:

Anonymous said...

Δεν μας είπες όμως τι τους ήθελες ή τι σε θέλανε (περίπου) για να καταλάβουμε...

lo-li said...

Καταρχήν καλώς ήρθες στο blogoπολυχώρο! Να σε κεράσουμε κάτι; :-)
Κοίτα, οι τύποι είναι γυναικολόγοι-ενδοκρινολόγοι και πήγα για ένα πρόβλημα γυναικείας φύσεως, που έχει να κάνει τον κύκλο της "αρρώστιας" που παθαίνουμε κάθε μήνα μόνο εμείς κι όχι εσείς!Για μια εξέταση λοιπόν, σε ρωτάνε αν έχει προηγηθεί μια δραστηριότητα και τους φάνηκε εξωπραγματικό που δεν την έχω κάνει εγώ ακόμα..Αυτο.

lo-li said...

χμ..τώρα που είδα τι σου απάντησα δε νομίζω ότι σε διαφώτισα και πολύ! Τέλος πάντων γυναικείες βλακείες με λίγα λόγια που εσείς δεν έχετε!

nosyparker said...

Aχαχαχαχα κατάλαβα (νομίζω) :-D

nosyparker said...

Κάντηνα κι εσύ τη δραστηριότητα ρε Κικίτσα, τι κάθεσαι;

tf said...

Τς τς τς... όπως το είπες!

ΗΛΙΘΙΟΙ!!!

lo-li said...

nosy->γατονιιιιι....χαχα..καλά μη νομίζεις κι ότι κάθομαι και το αναβάλω λέγοντας "αυριο κι αύριο" απλά...φταίει και κάποιος άλλος..φφφ κοίτα τώρα τι πάθαμε! ντράπηκα πάλι.. ολόκληρη ψυχανάλυση κάναμε!

tf->έτσι έτσι χαίρομαι που συμπάσχεις;-)

trelogiatros said...

ουφφφ

ευτυχώς δεν εννοούσες εμένα.

Anonymous said...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城

Anonymous said...

A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片