Friday, February 16, 2007

ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ..

Ε αφου έπεσα θύμα tagαρίσματος (πολύ της μόδας έχει γίνει τελευταία) του κύριου Κώστα θα πρέπει να υποστώ τις συνέπειες. Παλιοκουτσομπόληδες! Οπότε το τρίτο κουδούνι χτυπάει και ο μονόλογος αρχίζει...

1.Τρελαίνομαι να κάθομαι δίπλα στη θάλασσα. Έχει μια μαγική ιδιότητα να σε γεμίζει ταυτόχρονα έμπνευση, απίστευτη ηρεμία, όρεξη για τα πάντα, δεν ανησυχείς για τίποτα και όλα κινούνται σε slow motion. Ένα από τα όνειρα μου είναι ν' αποκτήσω ένα σπίτι δίπλα σε παραλία και να ξυπνάω βλέποντας απέραντο γαλάζιο.

2.Μ' αρέσει ν' ανακαλύπτω συνέχεια καινούργιους καλλιτέχνες, χώρους, περιοδικά που δεν τους ξέρει κανείς και να τους κάνω γνωστούς σ' όλους . Θα 'θελα να είχα γίνει μάνατζερ! Όπως επίσης όταν βλέπω κάτι ωραίο (παράσταση, ταινία, σόου, site κτλ) προσπαθώ πάντα να το δουν όσο πιο πολλοί φίλοι μου γίνεται, σε βαθμό εκνευριστικό, σα να πρόκειται για κάτι δικό μου!

3.Στην προηγούμενη μου ζωή πιστεύω πως ήμουν ξωτικό ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Ο πρώτος ρόλος που έπαιξα στο θέατρο ήταν ο Πουκ από το Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας , μπορώ να διαβάζω και να γράφω ατελείωτες ώρες μόνο παραμύθια με ξωτικά, νεράιδες, μάγισσες κτλ και να κάνω την καθημερινότηα λίγο πιο..λυρική και παραμυθένια. Δεν έχω καθόλου αυτό που λέμε τετράγωνη λογική, είμαι λίγο πιο ρομαντική και διατηρώ αρκετή παιδικότητα. Και κάτι τελευταίο, βοηθάει πολύ η τέχνη σ' αυτό γι αυτό δε γίνεται να μην ασχολούμαι μ' αυτή!

4. Δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς μουσική. Από το πρωί που θα ξυπνήσω, παντού ακούγονται τραγούδια. Όπως επίσης όταν βλέπω μια εικόνα, ή όταν γράφω κάτι που χει σχέση με σκηνή πάντα σκέφτομαι τι μουσική υπόκρουση έχει.

5.Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να βαριέται ούτε να χρησιμοποιεί αυτή τη λέξη. Φρικάρω στην ιδέα της ρουτίνας και μου γυρίζει το μυαλό όταν έχω να δω τον άλλον πολύ καιρό και στην ερώτηση "τι κάνεις" απάντάει "Ε τα ίδια."

6.Φωνάζω όταν μιλάω και μου είναι δύσκολο να ψυθιρίσω αλλά δε γίνεται επίτηδες! Προέρχομαι από οικογένεια φωνάκλάδων και η καταγωγή είναι χιώτικη οπότε δικαιολογούμαι. Είματε κάτι σαν τους νονούς της Σικελίας όταν μαζεύονται όλο μαζί! Και σε συνδυασμό με το volume της φωνής πρόσθεσε και τα χερια που κουνιούνται συνέχεια. Υπάρχει γενικώς μια υπερκινητικότητα.

7.Τώρα που είπα χέρια.. Δεν ξέρω γιατί αλλά από μικρή έχω μια φοβία όταν κοιμάμαι να μην αφήνω το χέρι μου να κρέμεται εκτός κρεβατιού γιατί νομίζω ότι κάποιος κακός είναι από κάτω και θα το τσακώσει!

8.Θεωρώ βασανιστήριο το πρωινό ξύπνημα. Αν και δεν κοιμάμαι πολύ και δε μ' αρέσει καθόλου ο μεσημεριανός ύπνος, μη μου πεις να ξυπνήσω πρωί.

9.Μιλάω πολύ γενικά κι αισθάνομαι λίγο άσχημα όταν το συνειδητοποιώ και ότι δε γίνεται να το σταματήσω! Ασε και το άλλο που όλο σκέφτομαι πράγματα που είχα πει και δεν είχα πει πως θα ήταν αν έλεγα αυτο κι εκείνο...

10.Έχω μαλώσει με το χρόνο. Δεν τον υπολογίζω ποτέ σωστά, αποσυντονίζομαι μονίμως, κάνω συνέχεια πολλά πράγματα ταυτόχρονα και όλο τρέχω. Αλλά δε νομίζω ότι θα μπορούσα αλλιώς.

11.Νομίζω κατέχω ρεκόρ των πιο πολλών συλλογών από έντυπα: Αthens voice, ΣΙΝΕΜΑ, SOUL, ΟΖΟΝ, LOOK. !! (του 9 τη σταμάτησα) Τα free press είναι η αδυναμία μου.

12.Δεν εχω ΚΑΘΟΛΟΥ προσανατολισμό. Και πανικοβάλομαι με τους χάρτες. Άντε βγάλε άκρη..

13.Δεν εχω καπνίσει ποτέ. Σχεδόν όλοι οι φίλοι μου είναι καπνιστές αλλά είναι από τα πράγματα που έχω πει πως δε θα υποκύψω στον εθισμό τους. Γενικώς δε γουστάρω την εξάρτηση από κάτι.

14. Όταν γνωρίζω κάποιον, μ' αρέσει να σκέφτομαι πως είναι το σπίτι του! Τι να σου πω άγνωστο το γιατι. Α ναι και το να γνωρίζω γενικά άτομα είναι απ τ αγαπημένα χόμπι! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ!

2 comments:

Ladychill said...

Στα τέσσερα πρώτα ταιριάζουμε απόλυτα (αν και δε θα ήθελα να γίνω μάνατζερ, απλώς μ' αρέσει ν' ανακαλύπτω κάθε τι νέο)...από κει και κάτω κάπου έχασα τη μπάλα. Πάντως να το προσέξεις το volume της φωνής. Έχω μια φίλη έτσι και καμιά φορά αποφέυγω να την δω γιατί με πιάνει τσίτα απ' την ένταση της φωνής της και δε μπορώ να ηρεμήσω!

lo-li said...

Από κει και κάτω χάθηκε γενικώς η μπάλα..γιατί όταν σου λέει ο άλλος στις αρχές του tagαρίσματος, που έχεις δει ένα δείγμα, "γράψε κάποια πράγματα για σένα" δεν θα μυρίσεις τα νύχια σου ότι πρέπει να 'ναι μόνο 5! Όσο για τη φωνή..λες γι' αυτό το λόγο να με αποφεύγουν κάποιοι χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί; χαχα