Wednesday, February 28, 2007

ΧΡΩΜΑΤΑ-ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ-ΚΙ ΑΡΩΜΑΤΑ

Χαμός στην κεφάλα μου! Ειδικά αυτές τις μέρες υπάρχει μια τρομερή υπερένταση και "ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ!" αλλά τουλάχιστον να λες καλά που αξίζει τον κόπο. Αυτό που ακούγεται τώρα από πίσω ειναι Χατζιδακις..Χαμόγελο της Τζοκόντα. Τι γελάς ρε; Μου το 'δωσαν χθες κι έχω τρελαθεί απ' τη χαρά μου! Σήμερα που λες, λέγε με Βέγγο. Αλλά έμαθα τι φταίει. Αυτός ο Ερμής δεν έχει άλλη δουλειά μια ζωή αναδρομος. Χαχα! Τώρα κάπως σαν να ηρέμησα αν κι εχω ακόμα κατάλοιπα απ' το πρωί, γιατί αυτή η μέρα δεν παλευότανε.ήθελα να σπάσω όλα τα ρολόγια! Ένιωθα σαν αυτούς στο "2" που όλο έτρεχαν κι έτρεχαν..ε ναι κι εγώ κάπου έφτασα στο τέλος. Επόμενος σταθμός: Best. Αφού κόντεψα να καταρεύσω απ' το άγχος κι αφού έστησα το Γιώργο 2 ώρες στην Αθήνα, επειδή κάποιος εκεί έξω έχασε το μαγνητοφωνάκι που θα δανειζόμασταν και διακτινίστηκα να πάρω καινούργιο, καταλήξαμε αντί να φτάσουμε για τη συνέντευξη 12 να πάμε 1. ΟΥΦ! Άσε που πετύχαμε και πορεία στο δρόμο! Δε λες καλά που δεν έφυγε η κοπέλα; Εγώ το 'χα σίγουρο. Ή θα είχε φύγει ή θα τρώγαμε βρισίδι! Όχι εντάξει μωρε απλά υπήρχε ένας μεγαααλος πανικός σκαρφαλωμένος πάνω μας. Λοιπόν, να σου πω κάτι; Δε ξέρεις ποσο χαίρομαι να γνωρίζω τόσο χύμα, χαλαρά και θετικά άτομα σαν την- Φρου Φρου!-Αφροδίτη.Ναι περίεργο δε σου φαίνεται που δε λέμε το επίθετο; Δε σου βγαίνει να πεις Σημίτη. Όπως όταν μιλάς για ένα φίλο σου. Έτσι ήταν. Σα να μαζευτήκαμε μια παρέα να τα πούμε. Είναι αυτή η ενέργεια που έχουν μερικοί άνθρωποι και νιώθεις ότι τους ξέρεις χρόνια! Δεν υπάρχει πιο τέλειο πράγμα όχι μόνο όταν πας να πάρεις μια συνέντευξη αλλά και γενικά. Μ' αρέσει πάρα πολύ όταν βλέπω τον άλλον να χαίρεται τη ζωή του, να και ταυτόχρονα να είναι και τόσο προσγειωμένος. Να 'ναι κουλ ρε παιδί μου. Σου λέω ηρέμησα απίστευτα τώρα μόνο που σκέφτηκα όλο αυτό το μιαμισάωρο επί της στρογγυλής τραπέζης! Το θέμα είναι ότι- πέρα απο το πως θα βγει στο χαρτί-οθόνη η συζήτηση μετά την απομαγνητοφώνηση- περάσαμε τέλεια και πήγα στον πλάνήτη happy, ξέρεις μια ανακούφιση ήρθε, που χάρηκε κι εκείνη την όλη "διαδικασία". Έλα δε σου λέω περισσότερα, περίμενε την πρεμιέρα του bitter τη Δευτέρα. Τι ωραία! Felicita!

4 comments:

Zarathustra said...

Πίσω απο τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης!!!!!!!!!
Συγνώμη κύριε ποιος είστε?
Μαρη ούρια δεν είπαμε θα μείνει κρυφό το project μας μέχρι την επίσημη πρεμιέρα????Ποιός αφήνει comment πριν καλά καλά ξεκινήσουμε????... ελπίζω μοναχά να είναι φίλος... και να μην μας παρεξηγήσει για την ακαταστασία που επικρατεί στην ιστοσελίδα!!!!!!

lo-li said...

Σςςςς..τον έχουμε πληρώσει να γράφει καλά σχόλια! Χαχα κι ε΄γω χθες τα είδα πρώτη φορά κι απ ότι κατάλαβα είναι κάποιος δικός μας..ο Αλέξανδρος. Έχουμε και γκρούπις!

lo-li said...

TO BITTER ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ! ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΛΑΛΗΣΑ._

patsiouri said...

Τί όμορφο και χαρωπό blog!!!!